O Specijalnoj Ginekološkoj Bolnici "Jevremova"

Nazad

“Jevremova”, porodična klinika posvećena porodici, nastala je sjedinjavanjem ekspertize, vizionarstva, inicijative i iznad svega prijateljstva najeminentnijih lekara različitih specijalnosti još 1990. godine. Koliko su oni bili u pravu, vidimo danas, kada “Jevremova” iza sebe ima 25 godina postojanja, više od 10.000 pregleda godišnje, ali kao kruna našeg uspeha stoji da smo svi bogatiji za više od 4500 dece rođene iz postupaka vantelesne oplodnje, koje su urađene pod krovom “Jevremove”. U toku postojanja, menjali smo lokacije, ali nismo menjali ideale, idemo u korak sa svetskim standardima u medicini, učestvujemo u naučno-istraživačkom radu, rastemo, razvijamo se i četvrt veka brinemo o zdravlju. 

Naročit aspekt našeg rada je posvećen lečenju steriliteta, a centar za reproduktivnu medicinu koji je oformljen obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje, inovativne tehnike u asistiranoj reprodukciji. Osim toga, napravili smo jedinstveni pristup lečenja steriliteta kombinovanjem najsavremenijih metoda lečenja neplodnosti i holistički pristup lečenja baziran na istočnjačkim metodama lečenja: reiki tehnici, kvantnoj medicini i homeopatiji, čime smo postali jedinstveni centar ove vrste kako u Srbiji, tako i u regionu.

Danas nije dovoljno biti samo pasivni posmatrač, već je potrebno aktivno učestvovati u napretku medicine i lečenja. U tom smislu kompletan tim je konstantno uključen u naučno istraživačke projekte na polju medicine i daje svoj doprinos njenom razvoju.

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova sa porodilištem

Osim neplodnosti, našim stručnjacima se možete obratiti za sva pitanja i nedoumice vezane za oblast ginekologije, trudnoće, genetskog ispitivanja nasledne osnove, ali i dijagnostiku, operativno lečenje minimalno invazivnim hirurškim tehnikama svih promena u maloj karlici, kao i za lečenje ginekoloških stanja primenom lasera.

Svoju neprekidnu želju za napredovanjem i usavršavanjem krunisali smo otvaranjem porodilišta. Rode su prvi put sletele na „Jevremovu" 21. maja 2011. godine, a mali Nikola na svet je došao carskim rezom, bio je težak 3780 gr i dugačak 52 cm. Ovaj radosni događaj je najveća pohvala našeg timskog rada, ali i veliki podstrek za dalja usavršavanja u svim oblastima.

Negu naših pacijenata smo podigli na jedan viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 u julu 2010. godine i na taj način smo postali prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju. Apostil kvaliteta i stručnosti dala nam je i Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije u novembru 2015. godine Za nas, ovaj sertifikat predstavlja još jedan pokazatelj da nam je konstantno unapređenje kvaliteta rada jedan od osnovnih načela postojanja, a briga za dobrobit naših pacijenata neprikosnoveni motiv za dalja usavršavanja.

Okrenuti smo napretku u svakom pogledu poslovanja, edukacije, lečenja - jer napredak ne znači uvek nešto "više", već znači i "bolje". Dostizanjem "boljeg" otvaraju se horizonti za nove ideje, prilike, delovanje, društveno odgovorno poslovanje u smislu odgovornosti prema korisnicima usluga, partnerima, odgovornosti u radnom okruženju, prema lokalnim zajednicama i odgovornosti prema životnoj sredini.

Mi smo jedna velika porodica, iskusan tim koji radi na očuvanju zdravlja, na stvaranju novog života i na njegovom bezbednom dolasku na ovaj svet.